UNEX BUILDING COMPLEX CO.,LTD

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China UNEX BUILDING COMPLEX CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China UNEX BUILDING COMPLEX CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China UNEX BUILDING COMPLEX CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China UNEX BUILDING COMPLEX CO.,LTD Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur
Merken: UNEX
Aantal werknemers: 20~30
Jaarlijkse omzet: 9000000-10000000
Opgericht Jaar: 2018
Export pct: 90% - 100%
Inleiding

UNEX is een globale leverancier die zich in de de glasverbruiksgoederen en hulpmiddelen aan de internationale markt specialiseren. Wij selecteren strikt de betrouwbaarste fabrikanten en de verklaarde kwaliteit voor u. De gehele productie, het vervoer, de inklaring en de lokale logistiek en de voorraden worden strikt gecontroleerd met UNEX-standaardreglement.

 

Onze producten bestaat hoofdzakelijk uit 6 reeksen: isolerende glasverbruiksgoederen, het lamineren glasverbruiksgoederen, malende hulpmiddelen, glasvervoer & opslagsysteem, hardware en glasemail.

 

UNEX-het doel is geëngageerd aan de globale leveringsketens en het aanbieden van lokale service van de beste glasverbruiksgoederen. Wij hebben speciaal een professioneel team om de kwaliteit van uitvoerige glasmaterialen te testen en te verklaren om de kwaliteit te waarborgen die met grote projectenvereisten in overeenstemming zijn. Onze sterk advies, efficiënt vervoer en lokale opslag en dienst steunen altijd onze klanten om vrij met orden en projecten op hoog niveau te werken.

 

 

Geschiedenis

China UNEX BUILDING COMPLEX CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

Dienst

UNEX is geëngageerd om de beste de bouwverbruiksgoederen van professioneel team speciaal te voorzien om de materiële kwaliteit te testen en te verklaren, en de vereisten van de kwaliteitsvergadering van grote projecten te waarborgen.

Ons Team

China UNEX BUILDING COMPLEX CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

China UNEX BUILDING COMPLEX CO.,LTD Bedrijfsprofiel 1China UNEX BUILDING COMPLEX CO.,LTD Bedrijfsprofiel 2