GLASSPROINDIA

October 10, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over GLASSPROINDIA

GLASSPROINDIA is een professionele glas Internationale Tentoonstelling in India. De tentoonstellingszaal wordt gevestigd in de grootste zeehaven en het belangrijke die vervoersgebied, als gateway van India de „aan het westen wordt bekend“, is Mumbai. De tentoonstelling werd door ervaren Duitse die Dussel gehouden door Dorf tentoonstellingen en glassballetin wordt voorgesteld.

 

Momenteel, met de plannen op grote schaal van de de implementatie ambitieuze die huisvesting van de overheid, aan inkomen worden gekoppeld zou de groei, moeten $1,3 triljoen in huisvesting in de loop van de volgende zeven jaar produceren.


Volgens de voorspelling van CLSA, zal India nieuwe huizen in 2018-2024 bouwen. Het samenstellings jaarlijkse groeipercentage van schaal zal aan 8% springen. India voert ook 500 ton glas per dag als belangrijke leverancier in.

 

De welvaart van de bouwnijverheid zal grote kansen aan de glasindustrie brengen, en de glasindustrie zou zich moeten in de komende jaren ontwikkelen. Een vrij hoog groeipercentage werd gehandhaafd tijdens het jaar.

laatste bedrijfsnieuws over GLASSPROINDIA  0